‘Verbonden met elkaar’

Wanneer

27/09/2022    
18:30 - 22:00

Waar

Wijkcentrum van de Xaverianen (Polyvalente zaal A)
Xaverianenstraat 1, Brugge (Sint-Michiels), West-Vlaanderen, 8200

Evenement type

Sven unik-id is conceptueel kunstenaar en voltijdse dromer. Met zijn vrouw Christelle, gaat hij op zoek naar wat mensen verbindt en zet zich, onder andere, graag in voor projecten die te maken hebben met menselijke kwetsbaarheid en weerbaarheid. Zo bedenken ze al jaren de campagnes van Te Gek!?

Sven heeft ooit twee psychoses doorgemaakt. Hij gelooft in de helende en verbindende kracht van creativiteit. Maar ook de therapie, de rol van zijn psychiater hierin, de medicijnen en de ontmoeting met zijn vrouw Christelle waren allemaal stappen naar herstel.

Sven en Christelle komen getuigen over hun ervaring. Ze gaan graag aan de praat met de aanwezigen en luisteren graag naar hun verhalen en hoe zij hiermee omgaan.

Na deze getuigenis is er uiteraard weer voluit tijd voor een ongedwongen babbel met een drankje aan de tafels.

 

Omdat de zaal in De Valkaart te Oostkamp éénmalig in gebruik is voor de Covid booster-campagne gaat deze editie van De Stem uitzonderlijk door in de Polyvalente zaal A van het Wijkcentrum van de Xaverianen, Xaverianenstraat 1, 8200 Brugge (Sint-Michiels). Er is een grote ondergrondse parking beschikbaar.

18.30 uur: deuren open   –   19.00 uur: start praatkaffee

Deelname is gratis  –  vooraf inschrijven is niet nodig

Comments are closed.